En del leverantörer erbjuder möjlighet för dig som anställd att nyttja leverantörens programvaror hemifrån i arbetsrelaterat syfte (=Work at Home). De programvaror som erbjuder hemanvändning finns listande nedan, och för att ansöka om dessa ska en beställning göras via Servicesportalen (klicka på respektive formulärnamn för att komma till beställningsformuläret). Hemanvändning är i sin tur förenat med vissa krav och villkor, många av dessa finns angivna i formulären, men se även menyvalet "Programvaror (privat dator)" för mer information.

Om du både är anställd och student (d.v.s. innehar dubbel affiliering) finns möjlighet att ansöka om programvaror för dina studier. Ansökan om dessa studentprogramvaror görs via formuläret "Förbindelse vid dubbel affiliering" nedan. Formuläret innehåller även information om vilka programvaror som finns att tillgå för dig med dubbel affiliering.

Klicka på formulärnamnet för att komma till beställningsformuläret.

 

Typ av formulär

Används till
Affinity - Work at Home Hemanvändning av Affinity
ArcGis - Work at Home Hemanvändning av ArcGIS
LabView - Work at Home Hemanvändning av LabView
MatLab - Work at Home Hemanvändning av MatLab
Microsoft Office Pro Plus - Work at Home Hemanvändning av Office
SPSS - Work at Home Hemanvändning av SPSS
Stata - Work at Home Hemanvändning av Stata
Stata - Secondary Use För möjlighet att använda Stata på en andra dator (som ägs av SU)
Förbindelse vid dubbel affiliering Används om du både är student och anställd. Obs. om du endast är student har du inte åtkomst till detta formulär.