Master's Fair på campus

Rekrytering av masterstudenter

Aktiviteten riktar sig till presumtiva internationella och nationella studenter och syftar till att locka dem att läsa våra internationella masterprogram. Syftet med mässan är att visa upp Stockholms universitets breda utbildningsutbud på avancerad nivå och locka till att läsa våra internationella masterprogram.

Målgruppen utgörs av presumtiva studenter intresserade av att läsa ett internationellt mastersprogram och inkluderar inresande utbytesstudenter, internationella och nationella nuvarande studenter vid Stockholms universitet samt övriga allmänheten.

Nästa Virtual Master’s Fair äger rum i 18 november 2021. 

Den 18:e november 2021 anordnas Virtual Master’s Fair 2021. Läs mer om programmet för Virtual Master’s Fair 2021: www.su.se/mastersfair.

Datum och Plats

  • Mässan äger rum digitalt den 18 november 2021, 12.00 – 17.00.

  • Institutioner deltar 13.00 – 16.00

Anmäl din institution senast 4 oktober

Anmäl din institution här

Informationsträff för anmälda institutioner

Mer information om upplägget kommer att mejlas ut till deltagande institutioner. Deltagande institutioner kommer även att bjudas in till en informationsträff inför mässan den 8 november, kl. 14.00 – 15.00.

Studentambassadörer

Vi söker internationella studentambassadörer till Virtual Master’s Fair. Studenterna kommer bland annat att delta i en studentpanel och ta fram innehåll (video, bilder, mm) för publicering på sociala medier. Timlön utgår. Har du tips på någon student du tror kan vara intresserad? Mejla gärna namn till mastersfair@su.se.

Information till studenter om arbetet som ambassadör (på engelska)

Kontakt: mastersfair@su.se