Stockholms universitet logo, länk till startsida

Utbildningsmässor

Undrar du hur det är att plugga på Stockholms universitet? Vilka ämnen som finns och hur du hittar det som passar just dig?

Stockholms universitet deltar på olika utbildningsmässor där du kan träffa studenter, studie- och karriärvägledare och andra medarbetare och få svar på dina frågor. För dig som redan är student och funderar på att läsa ett masterprogram anordnar vi mässan Master's Fair.

 

Saco Studentmässa

Saco Studentmässa är Sveriges största yrkes- och utbildningsmässa för personer som ska välja eftergymnasial utbildning och Stockholms universitet deltar. Här kan studieintresserade fånga upp fakta och inspiration och rusta sig inför sitt studieval samt träffa en lång rad utställare, däribland Stockholms universitet. Det finns också en digital mässplattform som gör innehåll, som webbinarier och frågelådor, tillgängligt året runt.

Saco Studentmässa 2022 äger rum på Stockholmsmässan 1/12–2/12 och på Malmömässan 7/12, och är tänkt att hållas på plats. På Saco Studentmässas egen webbplats kan du läsa mer om mässan.

Läs mer om Saco Studentmässa

Funderar du på att börja plugga hos oss? Besök gärna sidan su.se/studera för att få veta mer om våra utbildningar, studie- och karriärvägledning och mycket annat. 

 

Virtual Master's Fair

Funderar du på att läsa vidare och ta en master? Varje höst anordnar vi Virtual Master's Fair för presumtiva masterstudenter. Hösten 2021 ägde mässan rum online den 18 november. Information om Master's Fair hösten 2022 kommer längre fram.

Läs mer om Virtual Master's Fair på vår engelska webbsida

Studentambassadör hjälper besökare Foto: Niklas Björling

 

 

Kontakt

Frågor gällande Saco-mässan:

Studentavdelningen
E-post: 
studieinfo@su.se 

Frågor gällande Master's Fair:

E-post: mastersfair@su.se

På denna sida