Möt våra studenter

Möt våra studenter

Linnea Andersson Formgren

Ta tillvara på alla möjligheter som finns

Linnea Andersson Formgren läser fristående kurser i statsvetenskap och internationella relationer. Det bästa med statsvetenskap tycker hon är att ämnet är så brett men att du samtidigt har möjlighet att nischa dig mot specifika frågor.

Foto på studenten Tara Barani.

Våga ta chansen att läsa utomlands

Tara Barani Hassanlangi läser masterprogrammet i statsvetenskap. Hon har valt att ta en dubbel examen och läser därför ett år statsvetenskap vid Stockholms universitet och ett år vid Ludwig-Maximilians-Universität i Tyskland.

Bild på studenten Victor Sjölander.

Utbildning som ger bred kunskap

Victor Sjölander läser Politices kandidatprogrammet i nationalekonomi och statsvetenskap (Pol. kand-programmet). Det bästa med utbildningen tycker han är kombinationen av politik och ekonomi som ger en bred förståelse för hur samhället fungerar.

Hélène Sevastik

Min utbildning har inspirerat mig

Hélène Sevastik läser masterprogrammet i statsvetenskap. Det bästa med statsvetenskap tycker hon är att allt du läser är så relevant och hjälper dig att förstå vad som sker i samhället.

Bild på studenten Marco Kessler.

An international program with students from all around the world

Marco Kessler had finished his bachelor in economics and wanted to study something with a more holistic approach when he found the master’s programme in Environmental Social Science.

Porträtt på studenten Andreas Estmark.

Viktigt att hitta en balans mellan studier, studentliv och arbete

Andreas Estmark är 21 år gammal och går sin andra termin på Politices kandidatprogrammet i nationalekonomi och statsvetenskap (Pol. kand-programmet).

Universitetet i sociala medierInstitutionen på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på Twitter Institutionen på YouTube

Studera med funktionsnedsättning
Möt våra studenter
Möt våra lärare och forskare
Athena
Vanliga frågor